Langsung ke konten utama

Obrolan Omegle Saya Hari Ini

You're now chatting with a random stranger. Say hi!
Official messages from Omegle will not be sent with the label 'Stranger:'. Strangers claiming to represent Omegle are lying.
Stranger: huh
You: ???
Stranger: hi
You: hi
Stranger: didnt see you
Stranger: are u a cow
You: not
Stranger: i like cows
You: are you joking?
You: LOL
Stranger: yes
Stranger: :DD
You: but you must be better
Stranger: im funny, right?
You: I suppose so
Stranger: :D
You: what're you doing right now?
You: :D
Stranger: im in my room... and im boored..
You: that is a pity
Stranger: what
Stranger: do you
Stranger: say
Stranger: stranger
You: you can go outside to observe some phenomenon in the sky
Stranger: thats booring
You: ooo... but i think it is unique
You: may i know your name?
Stranger: i love taking pictures
Stranger: its ida
You: ooo you are an photografer
Stranger: yeah
You: ooo Ida, mein name ist Mahen
You: i really like that activity
Stranger: ooh im female.
You: i am male
Stranger: yeah, i also love it. i love macro.
You: have you get some paid for your photos before/
Stranger: no not really..
You: ??
Stranger: its just a hobby for me
You: ooo, but you can transmit your hobby in some competition
You: and maybe you will be a winner
Stranger: yeah maybe
Stranger: i have a canon 7d, thats the best camera. :DDD
You: ooo , an excellent camera in my mind
Stranger: yeah it is
You: but i prefer to have a cyber shot camera
Stranger: why? :)
You: because it's speed is needed to me to make a unpredictable picture
You: like some photos in national geographic
Stranger: yeah but canon 7d is also fast. (:
You: ooo yeah... i remember now...
Stranger: :)
You: where do you come from?
Stranger: Denmark.
Stranger: You?
You: from Indonesian
Stranger: oooh ok. :D
Stranger: how old are u?
You: i am 14
You: and you?
Stranger: 13. (:
You: wew
You: not very far
Stranger: no. :)
You: do you have account in facebook?
Stranger: yeah but i dont no you so..
Stranger: :)
You: yeah i think it is not very good to give your identity to stranger, is it?
Stranger: no its not very good.
You: yeah
Stranger: uhm.. what is your hobby? just to look at the skyes, or? :D
You: LMAO
You: of course not
Stranger: xD
You: my Hobby is searching new thing
You: and trying new activity
You: ooo
Stranger: Ooh. thats nice
You: yeah, thanks
Stranger: So you wanna be one that like.. discover things?
You: yeah something like that
Stranger: omg thats nice. (:
You: yeah i know
You: but to find the chance to do that sometimes be hard
Stranger: :)
Stranger: Yeah.. i understand.
You: i need a condusive material
You: o, yeah nice to talk with you Ida... i must get study right now
You: because 2morro is Sundanese's test
Stranger: Oh.. okay your nice, and nice hobby. (:
Stranger: ooh.
You: i hope we can talk again if probability is big
You: LOL
Stranger: yeah.. ive just thinked at the same
Stranger: we
Stranger: we are perfect match.. or something? :I
You: IDK :)
Stranger: hah :D
You: don't you have a duty from your school 2day?
Stranger: no.. not really
You: that's make me jealous
You: hah :D
Stranger: this is the longest chat ive ever had on omegle. xD
Stranger: not today... :) but normally i have.
You: is that true?
Stranger: yes.
You: ooo, but it will be good if you do it on this time
Stranger: why? :)
You: so, you will have no problem again?
You: and be relax
Stranger: yeah..
You: okay, have a nice day Ida :D
Stranger: see ya.. or not. D: but have a nice day. :D
You: i am sorry but i have to go now to learn Sundanese
Stranger: yeah i understand
You: goode bye :D
Stranger: bye. :D

Komentar

Pos populer dari blog ini

Seputar Informasi FTI ITB

Tura *coret* Abadi

Beberapa orang berpendapat:
Seorang berperawakan gemuk :"Tura itu yang lari - lari terus ngetok mic."
Seorang bapak berkacamata     :"Tura itu pengatur upacara, jadi sebenarnya baik tidaknya upacara tergantung dirinya."
Seorang yang mengetik entri ini: "Tura itu yang selalu berdiri di pojok altar, dan punya hak otonomi."

Huehe, apapun dan bagaimana pun orang mengernyitkan dahi ketika melihat ane lari - lari mondar - mandir altar smansa, ane tidak peduli. Meski awalnya ane agak senewen sama profesi penggerak upacara bendera yang satu ini..

"Hah, Tura? yaah..." begitulah ekspresi sedikit kecewa, kala ane tahu bakal jadi tura di Opening Smansaday 2011.

Kalo pas SMP, ane taunya tura tuh yang lari - lari muterin lapangan untuk sekadar formalitas, terus memainkan tali tiang bendera, ngetok mic, terus gabung lagi ke tempat berjejernya para petugas upacara. Ternyata kalo di smansa ga usah pake lari - lari muterin lapangan, pas upacara bendera biasa mah …

Jangan Mau Kehilangan KTM ITB

Saya memposting hal ini bukan berarti saya telah kehilangan KTM (dan mudah-mudahan tidak akan pernah). Tak usah bertanya angin apa yang membuat saya kepikiran, yang jelas saya lagi kepingin saja memposting tentang ribetnya ngurus KTM yang hilang.

Saya mengcopas informasinya dari wordpress salah satu alumni ITB, yaitu Annisa Fitri, Teknik Telekomunikasi STEI ITB 2007.

Berikut pengalamannya ketika kehilangan KTM....

Setelah terjadi peristiwa penjambretan pada gw pada 21 Februari yang lalu di Fatmawati, Jakarta, gw terpaksa mengurus kehilangan ini itu. Mulai dari surat kepolisian, blokir kartu-kartu ATM, bikin KTP lagi, bikin kartu ATM baru, dan tentu ngurus KTM (Kartu Tanda Mahasiswa) hilang.

Surat kepolisian alhamdulillah cukup mudah, karena TKP lumayan dekat dengan Polres Jakarta Selatan di Blok A, jadi malam itu juga langsung dibuat. Polisi yang bertugas pun alhamdulillah baik dan ga rese, tumben.

Blokir kartu ATM juga hal yang cukup mudah, kan sekarang call centre bank online 2…